Texas Hout & Bouwmarkt NV
Bois De Jardin

items | 0,00 € Afrekenen

Speeltoestel Speeltoren Rex

Speeltoestel Speeltoren Rex

Levertermijn: +/- 7 werkdagen
499,00 €

Détails

Speeltoestel Toren Rex


De houten speeltoren Rex is de ideale uitvalsbasis voor sociaal buitenspeelplezier. Het is een echte topper voor kids die garant staat voor fun! Zijn landelijke design zorgt voor een gezellige speeltoren. De speeltoren bestaat volledig uit kwalitatief vierkant hout. De hoeken zijn hier uiteraard afgerond zodat de kinderen optimaal beschermd zijn. Naast eindeloos speelplezier is de speeltoren Rex ook zeer veilig en robuust. De speeltoren heeft een makkelijk beklimbaar trapje zonder leuningen. Indien u dit wenst kan u altijd een leuning bij de trap bijbestellen. De speeltoren Rex heeft een lange glijbaan van 300 cm lang. De donkerblauwe kleur van de glijbaan past mooi bij de landelijke toets die de speeltoren uitstraald. 

+ mooi landelijk design
+ makkelijk te monteren
+ lange glijbaan
+ makkelijk uit te breiden


Indien u de speeltoren extra wil vastzetten kan de speeltoren geplaatst worden met metalen pinnen of ankers. Deze worden echter niet bij de speeltoren bijgeleverd. Daarnaast is het ook nog eens in één handomdraai gemonteerd. U hoeft echt geen klusser te zijn om deze speeltoren te installeren. Dankzij voorgemaakt materiaal en een bijgevoegde handleiding monteert u de Rex speeltoren in geen tijd!

Tip: Voor extra veiligheid is het aangeraden om rubberen tegels te plaatsen bij de glijbaan om een zachte landing te garanderen.

 

Algemeen

Soort ondergrond:

Het speeltoestel dient geplaatst te worden op een onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 2 cm te zijn met schokabsorberend materiaal. Enkele voorbeelden hiervan zijn: gras, minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors, houtsnippers, fijn grind en grof zand.

Onderhoudsinstructies:

Om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te garanderen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding.

Materiaal informatie:

Al het materiaal is van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor kinderen. Alle materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheids normen. De randen en hoeken zijn ook afgerond en het speeltoestel is geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Aanvullende informatie

Nom Speeltoestel Speeltoren Rex
Réf. 5425016460016
Levertermijn +/- 7 werkdagen
Merk Dino Wood
Toren (cm) 130 x 130 x 340cm
Steunpalen 9 x 9cm
Vloerhoogte 150cm
Type Rex

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Speeltoestel Speeltoren Rex

Quelle note donneriez-vous à ce produit ? *

  1 étoile1 2 étoiles2 3 étoiles3 4 étoiles4 5 étoiles5
Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst
Newsletter

Modes de paiement