Texas Hout & Bouwmarkt NV
Bois De Jardin

items | 0,00 € Afrekenen

Speeltoestel Toren Small

Speeltoestel Toren Small

Levertermijn: +/- 7 werkdagen
299,00 €

Détails

Speeltoestel Toren Small

Klein maar dapper is de ideale benaming voor de Speeltoren Small. Voor mensen die genieten van de eenvoudige dingen in het leven is de Speeltoren Small een leuke bron voor veel buitenpret. De speeltoren small is de perfecte speeltoren voor de kleinere tuin. Hij is volledig samengesteld uit vierkant hout. De steunpalen hebben volgende afmetingen: 7 x 7 cm. De Toren Small is uitgerust met een zadeldak die zorgt voor een gezellige toets. Door het zadeldak kunnen kinderen ook maximaal genieten van deze speeltoren ook al is het weer eens wat minder goed.

Er is een eenvoudige ladder om de speeltoren makkelijk te kunnen beklimmen. De 4 wanden op een vloerhoogte van 120 cm zijn uitgerust met houten planken om zo maximale bescherming te bieden voor de kinderen. Daarnaast is deze speeltoren ook uitgerust met een donkergroene glijbaan die garant staat voor uren dynamisch speelplezier. Het donkergroen is een kleur die uiteraard goed samengaat met de kleur van zomergroen gras.  Indien u de speeltoren extra wil vastzetten kan de speeltoren geplaatst worden met metalen pinnen of ankers. Deze worden echter niet bij de speeltoren bijgeleverd. Al het materiaal voor deze speeltoren is voorgemaakt. De speeltoren is dus direct klaar voor montage. Dankzij een bijgevoegde handleiding is de Speeltoren Small zeer gemakkelijk te monteren

+ Klein maar gezellig
+ Inclusief glijbaan
+ Gemakkelijk te monteren
+ Kan uitgebreid worden

De Speeltoren Small is de kleinste speeltuin uit het assortiment van Texas tuinhout voor in de tuin. Het is een compacte speeltoren die uitermate geschikt is voor kleinere tuinen. De Speeltoren Small kan ook makkelijk worden uitgebreid met een schommel en andere accessoires. Indien u nog extra bescherming wenst voor bij de speeltoren kan u hiervoor nog rubberen tegels bijbestellen.  De Speeltoren hoeft dus zeker niet onder te doen voor de grotere speeltorens in het assortiment.  

 

Algemeen

Soort ondergrond:

Het speeltoestel dient geplaatst te worden op een onverharde ondergrond, zoals gras of een stevige zandlaag. Om een veilige speelruimte te creëren dient aan alle zijden van het speeltoestel een vrije ruimte van 2 cm te zijn met schokabsorberend materiaal. Enkele voorbeelden hiervan zijn: gras, minimaal 5 cm diep (niet-samengeperst) boomschors, houtsnippers, fijn grind en grof zand.

Onderhoudsinstructies:

Om de veiligheid van de gebruikers van het speeltoestel te garanderen moet het speeltoestel worden gecontroleerd zoals omschreven in de handleiding.

Materiaal informatie:

Al het materiaal is van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor kinderen. Alle materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de strikste gezondheids- en veiligheids normen. De randen en hoeken zijn ook afgerond en het speeltoestel is geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig.

Aanvullende informatie

Nom Speeltoestel Toren Small
Réf. 5425016467107
Levertermijn +/- 7 werkdagen
Merk Dino Wood
Toren (cm) 115 x 120 x 280
Steunpalen 7 x 7cm
Lengte glijbaan 250cm
Vloerhoogte 120cm
Type Small

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Speeltoestel Toren Small

Quelle note donneriez-vous à ce produit ? *

  1 étoile1 2 étoiles2 3 étoiles3 4 étoiles4 5 étoiles5
Kwaliteit Product
Prijs Product
Leveringsdienst
Newsletter

Modes de paiement